Werken bij ons

Vacature: Kraanmachinist Autolaadkraan Verreiker / CE chauffeur met autolaadkraan ervaring

Functieomschrijving

Bij Bos Kraan Verhuur B.V. in Weesp zoeken we een kraanmachinist met autolaad kraan ervaring en/of verreiker ervaring en met CE rijbewijs. Ook als je de benodigde diploma autolaadkraan machinist TCVT of chauffeur CE nog niet hebt blijft deze functie nog steeds interessant.

Als kraanmachinist met autolaadkraan ben je bezig met het transporteren, hijsen en op positie zetten van diverse industriële goederen. Afhankelijk van het project werk je in teamverband of alleen. Van maandag tot en met vrijdag vanaf ca 07.00 uur tot ongeveer 16.00 uur.

Heb jij nog geen erkend TVCT machinisten diploma autolaadkraan maar wel ervaring met een laadkraan of verreiker? Wij bieden de mogelijkheid tot het volgen van de opleiding tot erkend TCVT machinist of om een bewijs chauffeur CE te behalen.

Bos Kraan Verhuur B.V. biedt je een verantwoordelijke baan met zeer veel afwisseling en de nodige uitdagingen. Je komt te werken onder het CAO Beroepsgoederen vervoer en je salaris is afhankelijk van je ervaring en geschiktheid.

Wie zoeken iemand met:

  • Een diploma erkend TVCT machinist. Of ervaring als kraan of verreiker machinist en werken met zware transportmaterieel ( zoals grondverzet, bouw, industrie). Of anders de intentie het erkend diploma te behalen.
  • Een rijbewijs CE met geldig code 95 en chauffeurspas.
  • Een VCA basis diploma ( eenvoudig nog te behalen).
  • De motivatie om elke klus aan te pakken en iemand die houdt van afwisselend werk.
  • Een goede werkhouding die zelfstandig en in teamverband goed kan opereren.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande vacature of wil je graag meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 02 94-41 49 70 en/of stuur je cv naar info@bos-kraanverhuur.nl.

Wij van Bos Kraan Verhuur B.V. leveren maatwerkoplossingen voor het transporteren van zwaar en onhandelbaar materieel en equipment. Zowel horizontaal als verticaal. We zijn gespecialiseerd in het plaatsen en verplaatsen van machines, kraanverhuur, speciaal transport en industriële verhuizingen.

Soort dienstverband: Fulltime

Meer weten over onze vacature(s)?

Neem contact met ons op!