Onze services

Bos Kraan Verhuur levert maatwerkoplossingen voor het hijswerk en transporten van zwaar en onhandelbaar materieel en equipment. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen en verplaatsen van machines, in hijswerk, in speciale transport en industriële verhuizing in de bouw en industrie.

minikraan-8

Mini Kranen

Op zoek naar een manier om objecten te hijsen op een plek waar geen normale kraan kan hijsen? Onze mini kranen bieden uitkomst! Wij verhuren onze minikranen met betrouwbare en ervaren machinisten. Zo wordt er op uw project verantwoordelijk gelift. Compacte minikranen zijn handig voor intern hijswerk, beperkte en nauwe toegangsroutes en complexe situaties.

20170224_093548

Machine Transport

Voor het plaatsen en verplaatsen van machines, industrieel equipment of zwaar en onhandelbaar inventaris bent u bij Bos Kraan Verhuur aan het juiste adres. Of het nu gaat om het vervangen van onderdelen van uw productielijn of om een complete industriële verhuizing, voor elke uitdaging bieden wij een op maat gemaakte oplossing.

Kraan Verhuur

Van inpandig hijswerk met een minikraan tot het verplaatsen van lasten op hoogte met behulp van mobiele kranen. Als het gaat om hijsen en heffen dan is Bos Kraan Verhuur uw specialist. Al sinds 1918 bieden wij maatwerkoplossingen op het gebied van verticaal transport. Vaak in de regio's Amsterdam, maar ook daar buiten.

Wat bieden wij

Flexibiliteit

De juiste mensen en middelen voor elk werk.

Continuïteit

Minimale onderbrekingen van uw productieprocessen.

Beschikbaarheid

24/7 inzetbaar voor calamiteiten en speciale projecten.

Kwaliteit

Experts in horizontaal en verticaal transport.

Veilig & Verantwoord

Hulp nodig?