Transport Weesp en omstreken

Transport

Specialistisme in logistiek, het transporteren van de meest uiteenlopende industriële goederen.

Bos Kraan Verhuur kan u van dienst zijn wanneer u transport nodig heeft voor objecten met afwijkende afmetingen en gewichten. En objecten die een breedte en of een hoogte hebben die niet met regulier transport vervoerd kunnen worden.

Wij transporteren zware vracht uit alle sectoren zoals bouwmachines, landbouwmaterieel, productie machines, tanks, ketels, transformatoren, kabelhaspels, compact stations en buitenmaatse vracht. En objecten die voorzien moeten worden van adequate beschermende transportverpakkingen zoals meet en regelkasten en installatie apparatuur. Het transport wordt door onze experts op veilige en efficiënte wijze afgehandeld. En desgewenst direct op de juiste positie neergezet.

We beschikken over een divers wagenpark dat bestaat uit hydraulisch bestuurbare semidieplader, kuip diepladers, zijlader, huiftrailers en bakwagens. De wagens zijn uitgerust met laadkraan (tot en met een capaciteit van 165 Ton/meter zodat direct geladen en gelost kan worden zonder dat hiervoor een aparte machine ingezet/gehuurd moet worden. Bakwagen laadkraan korte bak geschikt en handig bij een transportroute door smallere straten of waar de werklocatie lastig is te bereiken.

  • Geschikt voor zwaar transport
  • Met autolaad kraan tot en met een capaciteit van 165 Ton/meter.
  • Diepaders zij hydraulisch gestuurd, waardoor ze door nauwe bochten gemanoeuvreerd kunnen worden.

Offerte aanvragen

Geïnteresseerd? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Bos Kraan Verhuur Transport Weesp

Ons aanbod

Wagen huiftrailer

Speciaal transport

Wagen laadkraan met laadvermogen

Wagen laadkraan met dieplader

Vraag een offerte aan

20160401_073241

Veilig & Verantwoord

Hulp nodig?