Expertises

Wat bieden wij?

Wij hijsen en transporteren objecten in alle soorten en maten, van groot en zwaar tot klein en onhandelbaar. Daarbij bieden wij een logistiek totaalpakket.

Dit betekent dat wij naast het transport en hijswerk desgewenst zorgdragen voor het hele traject; intern transport, assistentie bij de- en montage, verwijderen van vloeistoffen, warehouding, bebording, rijplaten, vergunningen, verpakken en inname van goederen.

Met ons uitgebreide gespecialiseerd werk materieel kunnen wij, ook in de kleine ruimtes, op bordessen en hoogtes en moeilijk te bereiken posities altijd uw equipment verplaatsen, intern of extern. Met onze interne hijs en transportmiddelen kunnen wij u ook assisteren bij (de)montage van uw productielijn.

Offerte aanvragen

Geïnteresseerd? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

groove6.1

Vaak is een machine verplaatsing onderdeel van een fabrieksuitbreiding, fabrieks onderhoudstop, bedrijfsverhuizing of verplaatsing van een volledige productielijn. Door onze jarenlange ervaring, onze ervaren mensen en zeer divers gespecialiseerd werkmaterieel kunnen we dit perfect voor u verzorgen.

Wij werken zeer effectief en passen ons aan, zodat de gehele planning op een productie stop en/of bouwproject waarvan Bos Kraan Verhuur met zijn werkzaamheden deel van uit maakt, wordt waargemaakt en een productieruimte (weer) in bedrijf genomen kan worden.

Flexibiliteit, efficientie , oplossings gericht, vakbekwaam zijn onze kenmerken. Wij denken altijd met u mee en kunnen met minimale impact op uw bedrijfsvoering uw machines verplaatsen.

Ons aanbod

Industriële Machine Verplaatsing

Ketels en tanken
uitwisselen

Intern transport in bedrijfsruimtes

Transformatoren , meet- en regelkasten positioneren

Speciaal horizontaal of verticaal transport

Vraag een offerte aan

Veilig & Verantwoord

Hulp nodig?