Speciaal horizontaal of verticaal transport

Speciaal horizontaal of verticaal transport

Bos Kraan Verhuur is specialist in het horizontaal en verticaal transporteren van goederen. Deze specifieke manier van transport vereist de juiste apparatuur en procedures om de lasten op een veilige en efficiënte manier te verplaatsen. Als u op zoek bent naar een organisatie dat u kan helpen bij speciaal horizontaal of verticaal transport met autokranen en hijskranen, dan bent u hier aan het juiste adres.

Ons ervaren team van professionals heeft de kennis en de middelen om u te helpen bij uw specifieke transportbehoeften. Of het nu gaat om het verplaatsen van zware lasten over korte afstanden met autokranen of het verplaatsen van lasten op hoge hoogten met hijskranen, wij hebben de juiste apparatuur en procedures om uw project efficiënt en veilig uit te voeren. Heeft u vragen? Wij helpen u uiteraard graag verder.

Offerte aanvragen

Benieuwd naar meer informatie over industriële machine verplaatsingen? Je kunt een offerte aanvragen via onderstaande knop. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Offerte aanvragen

Geïnteresseerd? Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact via WhatsApp.

174879

Planning en specificaties

Gekeurd materieel

Ons materieel is inzetbaar voor industrieile toepassingen. Is volgens VCA richtlijnen gekeurd en voldoet aan de Arbo wet- en regelgeving. Inzetbaar bij bouw en industrie, petrochemie, infa- en netwerkbeheerders, (semi-) overheidsinstellingen, kunst- en cultuurprojecten. Voor inzetbaarheid van het juiste materieel kan de werklocatie kosteloos worden geschouwd.

Hulp nodig?