Milieu

CO2-Prestatieladder

Door lid te zijn van de CO2-Prestatieladder wordt Bos Kraan Verhuur geholpen om CO2 en uiteindelijk kosten te reduceren. Dit wordt zowel binnen de bedrijfsvoering als in projecten en in de keten gerealiseerd. De CO2-Prestatieladder wordt door ons als CO2-managementsysteem gebruikt. Dit managementsysteem bestaat ut 5 niveaus. Tot en met het derde niveau gaan organisaties aan de slag met hun eigen CO2-uitstoot. Vanaf het 4e en 5e niveau wordt wordt er ook werk gemaakt van het aanpakken van de CO2-uitstoot in de keten en sector. Wanneer een organisatie gecertificeerd is, voldoen zij op een bepaald niveau (en alle onderliggende niveaus) aan de eisen van de CO2-prestatieladder.

Meer lezen op de website van de CO2-Prestatieladder kan door op de link hieronder te klikken:

Documenten CO2-Prestatieladder

Bij Bos Kraan Verhuur vinden wij het belangrijk om lid te zijn van de CO2-Prestatieladder. Om lid te zijn dient een organisatie een aantal certificaten te hebben. Dit zijn certificaten de volgende certificaten: CO2-Bewust Certificaat, Keteninitiatief, CO2 FOOTPRINT, CO2 reductieplan en een CO2 Communicatieplan.

De certificaten van de CO2-Prestatieladder kunnen ingezien worden door op de knop hieronder te klikken.

Duurzame Leverancier

Naast de CO2-Prestatieladder is Bos Kraan Verhuur ook deelnemer van de Duurzame Leverancier. De Duurzame Leverancier is een platform voor organisaties die veilig en verantwoord willen ondernemen. Dit platform ondersteunt bedrijven, opdrachtgevers en leveranciers bij hun uitdagingen op het gebied van duurzaamheid, milieu en veiligheid.

Meer informatie over Duurzame Leverancier:

Samenwerken tot milieu verantwoordelijke uitvoeringen

Bent u ook Duurzaam Leverancier en/of deelnemer van de CO2-Prestatieladder? U kunt zich hier melden:

Hulp nodig?