Transport machine industrie

Transport machine industrie

De machine industrie is een sector waarin men zich bezighoudt met de productie en het onderhoud van machines. Het is een brede sector, waarbij machines voor zowel particulieren als bedrijven geproduceerd worden. Ook is de diversiteit aan geproduceerde machines enorm. Om machines te kunnen produceren is vaak groot apparatuur nodig. Deze apparaten dienen op hun beurt ook zo nu en dan vervangen of gerepareerd te worden. Om onderdelen voor machines en apparaten te kunnen vervoeren is het nodig om een daarin gespecialiseerde partij in te schakelen.

Bos Kraan Verhuur voor uw transport in de machine industrie

Bent u op zoek naar een organisatie die uw machines, onderdelen of ander apparatuur kan vervoeren en plaatsen? Bos Kraan Verhuur is gespecialiseerd in veel verschillende vormen van transport. Wij bieden graag de helpende hand wanneer er objecten vervoerd moeten worden die niet via normaal vervoer getransporteerd kunnen worden. Daarnaast staan wij ook graag klaar bij kleiner transport. Onze experts staan graag voor u klaar om uw objecten te vervoeren en eventueel op de juiste plek te plaatsen. Hierbij verzorgen wij zowel intern als extern transport.

Ons beschikbare materieel voor transport machine industrie

Wij stellen graag ons diverse wagenpark ter beschikking om uw objecten op een zorgvuldige manier te transporteren. Wij beschikken onder andere over een hydraulisch bestuurbare semi dieplader, kuip diepladers, zijlader, huiftrailers en bakwagens. Deze wagens beschikken allen over een laadkraan. Bij intern en ander soort transport kunt u eventueel gebruik maken van onze mini kraan, mobiele telescoop kraan of verreiker.

Meer weten?

Wilt u meer weten over transport in de machine industrie? Wij helpen u graag verder. U kunt contact met ons opnemen om te bespreken wat Bos Kraan Verhuur voor u kan betekenen. U kunt contact opnemen via ons contactformulier, of door te bellen naar 02 94 41 49 70. Daarnaast vindt u meer informatie op onze website.

Opdrachtgevers

Opdrachtgevers uit onderstaande branches maken frequent gebruik van onze diensten. Daardoor zijn wij goed bekend met specifieke procedures en aanvullende veiligheidseisen binnen deze branches.

  • Petrochemie
  • Chemische industrie
  • Procesindustrie
  • Machine industrie
  • Nutsbedrijven
  • Pharmaceutische industrie
Hulp nodig?