Transport petrochemie

Transport bij productie opstellingen in de Petrochemie

In de petrochemische sector houdt men zich bezig met het verwerken van petroleum oftewel brandstof. Petrochemie valt als sector binnen de chemische industrie. In de petrochemische sector wordt aardolie verwerkt. Vervolgens worden er uit deze aardolie bruikbare producten gefabriceerd en verkocht. Omdat er in de petrochemische industrie wordt gewerkt met brandbare stoffen, is het noodzaak dat alle (nieuwe) equipment op zijn plaats staat. Hierbij is het van belang dat de apparatuur met zorg wordt vervoerd en op de juiste plek in de productie opstellingen wordt gezet. Bos Kraan Verhuur is de juiste partij voor transport petrochemie.

Transport Petrochemie door Bos Kraan Verhuur

Bos Kraan Verhuur is gespecialiseerd in de logistiek en het transport van industrieel apparatuur. Wij transporteren hierbij materiaal als tanks, ketels, reaktoren, condensatoren, koelunits, installatiekasten, transformatoren, productiemachines, compressoren en aggregaten. Wij bieden onder andere specialistische hulp bij het transporteren van objecten die te hoog of breed zijn voor regulier transport. De logistiek in de petrochemische industrie wordt door onze experts op een veilige en efficiënte manier afgehandeld. Wanneer dit nodig is plaatsen wij de objecten na de transport op de juiste positie. Bos Kraan Verhuur verzorgt zowel intern als extern en zowel horizontaal als verticaal transport.

Materieel voor transport petrochemie

Bos Kraan Verhuur beschikt over een divers wagenpark om uw transport in de petrochemische sector uit te kunnen voeren. Zo bestaat ons materieel uit een hydraulisch bestuurbare semi dieplader, kuip diepladers, zijlader, huiftrailers en bakwagens. Deze wagens beschikken over een laadkraan. Bij ander soort transport bieden wij eventueel onze mini kraan, mobiele telescoop kraan of verreiker tot uw beschikking.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij transport petrochemie? Wij helpen u graag verder. U kunt contact met ons opnemen om te bespreken wat Bos Kraan Verhuur voor u kan betekenen en wat de mogelijkheden zijn. U kunt contact opnemen via onze website, of door te bellen naar 02 94 41 49 70. Daarnaast vindt u meer informatie op onze website.

Opdrachtgevers

Opdrachtgevers uit onderstaande branches maken frequent gebruik van onze diensten. Daardoor zijn wij goed bekend met specifieke procedures en aanvullende veiligheidseisen binnen deze branches.

  • Petrochemie
  • Chemische industrie
  • Procesindustrie
  • Machine industrie
  • Nutsbedrijven
  • Pharmaceutische industrie
Hulp nodig?