Ketels en tanks uitwisselen

Ketels en tanks uitwisselen

Bos Kraan Verhuur is u graag van dienst voor het verplaatsen van industriële machines. Hierbij dragen wij zorg voor het gehele project. Van horizontaal tot verticaal transport tot intern transport, assistentie bij de- en montage, het verwijderen van vloeistoffen, warehousing, bebording, rijplaten, vergunningen, verpakken en de inname van goederen. Industriële machine verplaatsingen zijn vaak onderdeel van een fabrieksuitbreiding, fabrieks onderhoudstop, verhuizing of verplaatsing van een productielijn. Door onze jarenlange ervaring zijn we specialist op dit gebied.

Offerte aanvragen

Benieuwd naar meer informatie over industriële machine verplaatsingen? Je kunt een offerte aanvragen via onderstaande knop. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Offerte aanvragen

Geïnteresseerd? Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact via WhatsApp.

174879

Planning en specificaties

Gekeurd materieel

Ons materieel is inzetbaar voor industrieile toepassingen. Is volgens VCA richtlijnen gekeurd en voldoet aan de Arbo wet- en regelgeving. Inzetbaar bij bouw en industrie, petrochemie, infa- en netwerkbeheerders, (semi-) overheidsinstellingen, kunst- en cultuurprojecten. Voor inzetbaarheid van het juiste materieel kan de werklocatie kosteloos worden geschouwd.

Hulp nodig?