Autokranen

Autokranen

Bij Bos Kraan Verhuur kunt u een autokraan huren tot 165 Ton/meter. . Deze zijn voorzien van een extra lier. De wagen autolaadkraan kan gecombineerd worden met laadbak, dieplader of huiftrailer, zodat goederen ook direct getransporteerd kunnen worden.

Wagen met autolaadkraan met korte bak zijn wendbaar en geschikt voor werklocaties in smallere straten in te rijden en wat lastiger te bereiken plekken. Autolaadkranen kunnen ook gebruik maken van de extra hijshulpmaterialen zoals de vuil stortbak , glaszuiger, pallethaak en evenaar.

Beschikbare auto kranen:

  • Autokraan 165 Ton/Meter;
  • Autokraan 95Ton/Meter
  • Autokraan 61 Ton/Meter.

Offerte aanvragen

Benieuwd naar meer informatie over het huren van een autokraan? Je kunt een offerte aanvragen via onderstaande knop. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Offerte aanvragen

Geïnteresseerd? Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact via WhatsApp.

174879

Planning en specificaties

Gekeurd materieel

Ons materieel is inzetbaar voor industrieile toepassingen. Is volgens VCA richtlijnen gekeurd en voldoet aan de Arbo wet- en regelgeving. Inzetbaar bij bouw en industrie, petrochemie, infa- en netwerkbeheerders, (semi-) overheidsinstellingen, kunst- en cultuurprojecten. Voor inzetbaarheid van het juiste materieel kan de werklocatie kosteloos worden geschouwd.

Hulp nodig?