Transport farmaceutische industrie

Transport bij productie opstelling voor de farmaceutische industrie

De farmaceutische industrie is een sector waarin verpakte geneesmiddelen worden geproduceerd. Naast de ontwikkeling van geneesmiddelen, wordt er in deze industrie ook veel onderzoek gedaan naar geneesmiddelen. Voor deze ontwikkeling en het onderzoek is uiteraard de juiste en de meest innovatieve apparatuur nodig. Het is van belang dat deze apparatuur met zorg wordt vervoerd en op de juiste plek wordt gezet. Bos Kraan Verhuur is uw partner op het gebied van transport in de farmaceutische industrie.

Bos Kraan Verhuur voor transport farmaceutische industrie

Bos Kraan Verhuur is specialist in het transporteren van industrieel apparatuur. Zo transporteren wij bijvoorbeeld machines, installatiekasten, ketels, destillatiekolommen, reactoren, filters en pompen. Het maakt niet uit hoe groot de objecten zijn die getransporteerd moeten worden. Wij bieden namelijk specialistische hulp bij transport van materiaal wat te hoog of te breed is voor regulier transport. De transport in de farmaceutische industrie wordt door Bos Kraan Verhuur veilig en met zorg uitgevoerd. Wij transporteren niet alleen, maar zetten wanneer nodig de objecten ook op de juiste positie. Zo verzorgen wij zowel intern als extern en zowel horizontaal als verticaal transport.

Ons materieel voor transport farmaceutische industrie

Wij beschikken over een uiteenlopend wagenpark om de transport en logistiek in onder andere de farmaceutische industrie op de juiste manier te kunnen uitvoeren. Zo bestaat ons wagenpark uit een hydraulisch bestuurbare semi dieplader, zijlader, huiftrailers, kuip diepladers, en bakwagens. Onze wagens beschikken over een laadkraan. Bij intern of overig transport staan onze mini kraan, mobiele telescoop kraan of verreiker klaar om uw transport in de farmaceutische industrie te verzorgen.

Op zoek naar meer informatie?

Bent u op zoek naar meer informatie over transport in de farmaceutische sector? U kunt contact met ons opnemen. WIj helpen u graag verder. U kunt contact opnemen door ons contactformulier in te vullen, of door te bellen naar 02 94 41 49 70. Ook vindt u meer informatie over de mogelijkheden op onze website.

Opdrachtgevers

Opdrachtgevers uit onderstaande branches maken frequent gebruik van onze diensten. Daardoor zijn wij goed bekend met specifieke procedures en aanvullende veiligheidseisen binnen deze branches.

  • Petrochemie
  • Chemische industrie
  • Procesindustrie
  • Machine industrie
  • Nutsbedrijven
  • Pharmaceutische industrie
Hulp nodig?