Hoeflon C10 mini kraan

Mini kraan

Nieuw in ons materieel: de Hoeflon C10 Minihijskraan! Wij verhuren deze mini kraan met betrouwbare en ervaren machinisten. U kunt er zeker van zijn dat er op uw project verantwoordelijk gelift wordt. Compacte minikranen zijn handig voor intern hijswerk, beperkte en nauwe toegangsroutes en complexe situaties. Een minikraan is inzetbaar in bijvoorbeeld fabrieken, productiehallen, tennet opbouw spanningsvelden en het opbouwen van constructies. Met onze minikranen kan er voor elke situatie een passende oplossing geboden worden!

De mini kraan is met een breedte van 80 cm zeer compact waarmee de kraan door een deur past. Daarnaast is de kraan elektrisch, waardoor deze CO2 neutraal is en geschikt is om binnen te gebruiken. De capaciteit van de minihijskraan is 4 ton.

Hijstabel mini kraan

Offerte aanvragen

Benieuwd naar meer informatie over het huren van een mini hijskraan? Je kunt een offerte aanvragen via onderstaande knop. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Offerte aanvragen

Geïnteresseerd? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Planning en specificaties

Gekeurd materieel

Ons materieel is inzetbaar voor industrieile toepassingen. Is volgens VCA richtlijnen gekeurd en voldoet aan de Arbo wet- en regelgeving. Inzetbaar bij bouw en industrie, petrochemie, infa- en netwerkbeheerders, (semi-) overheidsinstellingen, kunst- en cultuurprojecten. Voor inzetbaarheid van het juiste materieel kan de werklocatie kosteloos worden geschouwd.

Hulp nodig?