Hoogwerker, Rups-transporter & Bebordingswagen

Hoogwerker

Om werken op hoogte veilig, verantwoord en volgens de arbo- te laten verlopen, verhuren wij diverse hoogwerkers. Deze worden bij de werklocatie afgeleverd.

  • Hoeveel personen wil je naar boven brengen?
  • Wil je horizontaal of diagonaal (telescoop knick) naar boven?
  • Hoever wil je reiken en wat is de werk hoogte?
  • Wat is de ondergrond waar de machine op staat (rijplaten kunnen mee geleverd worden)
  • Wil je de machine binnen of buiten gebruiken?

Rups-transporter

Voor transport van objecten door (bedrijfs)panden, garages, smalle toegangswegen, gangen en paden hebben we een elektrische rups ontwikkeld. Deze heeft een draaiplateau om het object 90 graden te kunnen draaien. Is voorzien van een takel met transport goten. Deze wordt met bediening verhuurd.

Bebordingswagen

Voor het afzetten van het werkgebied voor een veilige werkomgeving en/of waar gewijzigde verkeersregels van toepassing zijn tijdens de uitvoering kunnen wij de bebordingswagen inzetten om dit te verzorgen. CROW-richtlijnen voor verkeersinfrastructuur.

Offerte aanvragen

Geïnteresseerd? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Planning en specificaties

Gekeurd materieel

Ons materieel is inzetbaar voor industrieile toepassingen. Is volgens VCA richtlijnen gekeurd en voldoet aan de Arbo wet- en regelgeving. Inzetbaar bij bouw en industrie, petrochemie, infa- en netwerkbeheerders, (semi-) overheidsinstellingen, kunst- en cultuurprojecten. Voor inzetbaarheid van het juiste materieel kan de werklocatie kosteloos worden geschouwd.

Hulp nodig?