Autolaadkraan, Heftruck & Rupstransporter

Autolaadkraan

Bos Kraan Verhuur biedt autolaadkranen tot 165 Ton/meter. Deze zijn voorzien van een extra lier. De wagen autolaadkraan kan gecombineerd worden met laadbak, dieplader of huiftrailer, zodat goederen ook direct getransporteerd kunnen worden.

Wagen met autolaadkraan met korte bak zijn wendbaar en geschikt voor werklocaties in smallere straten in te rijden en wat lastiger te bereiken plekken. Autolaadkranen kunnen ook gebruik maken van de extra hijshulpmaterialen zoals de vuil stortbak , glaszuiger, pallethaak en evenaar.

Heftruck

Voor ondersteunende werkzaamheden bij opbouw van productieprocessen verhuurt
Bos Kraan Verhuur diverse heftrucks met chauffeur. Transport van de heftruck per vrachtwagen.

  • Voor laden en lossen
  • Voor intern transport in bedrijfshallen

Rups-transporter

Voor transport van objecten door (bedrijfs)panden, garages, smalle toegangswegen, gangen en paden hebben we een elektrische rups ontwikkeld. Deze heeft een draaiplateau om het object 90 graden te kunnen draaien. Is voorzien van een takel met transport goten. Deze wordt met bediening verhuurd.

Offerte aanvragen

Geïnteresseerd? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Planning en specificaties

Gekeurd materieel

Ons materieel is inzetbaar voor industrieile toepassingen. Is volgens VCA richtlijnen gekeurd en voldoet aan de Arbo wet- en regelgeving. Inzetbaar bij bouw en industrie, petrochemie, infa- en netwerkbeheerders, (semi-) overheidsinstellingen, kunst- en cultuurprojecten. Voor inzetbaarheid van het juiste materieel kan de werklocatie kosteloos worden geschouwd.

Hulp nodig?