Kraan verhuur Weesp

Kraan verhuur Weesp

Bent u op zoek naar een verhuurbedrijf om een kraan te huren in Weesp en omgeving? Wij van Bos Kraan Verhuur staan graag voor u klaar. Door onze expertise in het vak zijn wij de juiste partij voor kraan verhuur in Weesp. Als organisatie staan wij voor kwaliteit, beschikbaarheid, flexibiliteit en continuïteit. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Wij vertellen graag meer over onze dienstverlening(en). 

Kraan huren Weesp

Wij verhuren verschillende soorten kranen, waarbij wij graag meedenken over het bieden van de beste oplossing. U kunt hierbij denken aan inpandig hijswerk met onze Hoeflon C10 mini kraan of het hijsen van objecten tot grote hoogte met onze mobiele kraan. Wij bieden oplossingen voor zowel horizontaal als verticaal hijswerk en inpandig en uitpandig hijswerk. Naast hijswerk verzorgen wij ook transportwerkzaamheden zodat uw goederen altijd op de gewenste locatie en positie geplaatst kunnen worden. Ons materieel bestaat onder meer uit een zijlader, kuip dieplader, semi dieplader, huiftrailer en bakwagen welke allen over een laadkraan beschikken. 

Bos Kraan Verhuur

Bos Kraan Verhuur is expert op het gebied van transport. U kunt bij ons terecht met zowel kleinere als grote en uitdagende opdrachten. Wij vervoeren objecten die niet via normaal transport vervoerd kunnen worden. Uiteraard verzorgen wij ook normaal transport. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft  u vragen? Onze experts staan u graag te woord en denken met u mee. 

Meer weten?

U kunt contact met ons opnemen voor meer informatie over kraan verhuur in Weesp en omgeving. Contact opnemen kan door te bellen naar 02 94 41 49 70, via onze contactpagina of door te mailen naar info@bos-kraanverhuur.nl. Ook vindt u meer informatie over onze dienstverlening en ons materieel op onze website. Samen zorgen wij er graag voor dat uw klus zorgvuldig en veilig wordt uitgevoerd. 

Opdrachtgevers

Opdrachtgevers uit onderstaande branches maken frequent gebruik van onze diensten. Daardoor zijn wij goed bekend met specifieke procedures en aanvullende veiligheidseisen binnen deze branches.

  • Petrochemie
  • Chemische industrie
  • Procesindustrie
  • Machine industrie
  • Nutsbedrijven
  • Pharmaceutische industrie
Hulp nodig?