Zwaar transport Amsterdam

Zwaar transport Amsterdam

Bent u op zoek naar een in zwaar transport gespecialiseerde partij in de regio Amsterdam? Wij van Bos Kraan Verhuur helpen u graag verder. Door ons specialisme in transport en logistiek zijn wij de juiste partij voor zwaar transport in in Amsterdam en omgeving. Wij zijn gevestigd in Weesp, van waaruit wij de regio al geruime tijd bedienen. Bos Kraan Verhuur staat voor flexibiliteit, continuïteit, kwaliteit en beschikbaarheid. 

Wij vertellen graag meer over onze dienstverlening, ons materieel en over de mogelijkheden. Uiteraard kunt u ook direct contact met ons opnemen.

Onze werkwijze voor het vervoeren van zware objecten

Wij staan u graag van dienst wanneer er bijvoorbeeld objecten met afwijkende afmetingen en gewichten getransporteerd moeten worden. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het vervoeren van objecten die en breedte of lengte hebben waarmee deze niet met regulier transport vervoerd kunnen worden. Wij transporteren zware vracht uit verschillende soorten sectoren. Denk hierbij aan de bouw, landbouw, productie, chemische of petrochemische industrie. Onze experts staan klaar om de zware transport op een veilige en efficiënte manier af te handelen. 

Ons materieel voor zwaar transport in de regio Amsterdam

Bos Kraan Verhuur beschikt over een divers wagenpark wat onder andere bestaat uit een hydraulisch bestuurbare semi dieplader, kuip dieplader, zijlader, huiftrailer en een bakwagen. Onze wagens zijn uitgerust met laadkraan, zodat objecten tot en met een capaciteit van 165 ton/meter direct geladen kunnen worden. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? 

Bent u benieuwd naar wat Bos Kraan Verhuur voor u kan betekenen? Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Ons team van specialisten staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 02 94 41 49 70, via onze contactpagina of door te mailen naar info@bos-kraanverhuur.nl. Daarnaast vindt u meer informatie over onze diensten op onze website. 

Opdrachtgevers

Opdrachtgevers uit onderstaande branches maken frequent gebruik van onze diensten. Daardoor zijn wij goed bekend met specifieke procedures en aanvullende veiligheidseisen binnen deze branches.

  • Petrochemie
  • Chemische industrie
  • Procesindustrie
  • Machine industrie
  • Nutsbedrijven
  • Pharmaceutische industrie
Hulp nodig?