Kraan huren Amsterdam

Kraan huren Amsterdam

Wilt u een kraan huren in Amsterdam en omgeving? Bos Kraan Verhuur uit Weesp staat graag voor u klaar. Door onze jarenlange ervaring in het vak, zijn wij de juiste partij voor het huren van een (hijs)kraan. Wij staan voor flexibiliteit, continuïteit, beschikbaarheid en kwaliteit. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij vertellen u graag meer.

Kraan verhuur Amsterdam

Bos Kraan verhuur beschikt over verschillende soorten kranen welke in te zetten zijn voor elke soort klus. Van inpandig hijswerk met onze mini kraan tot het verplaatsen van grote elementen op hoogte met onze mobiele kraan. U kunt bij ons terecht voor grote en kleine opdrachten, en voor horizontaal en verticaal hijswerk. Wij bieden graag de helpende hand bij het verplaatsen en plaatsen van goederen naar de gewenste locatie en positie. Voor kraan verhuur in Amsterdam bent u bij ons aan het juiste adres.

Ons wagenpark bestaat onder andere uit een kuip dieplader, zijlader, semi dieplader, huiftrailer en bakwagen. Deze wagens beschikken over een laadkraan.

Een kraan huren bij Bos Kraan Verhuur

Wij zijn gespecialiseerd in verschillende manieren van transport. Bijna geen enkele uitdaging is voor ons te groot. Zo kunt u bij ons terecht voor het vervoeren van objecten die niet via normaal transport vervoerd kunnen worden. Daarnaast kunt u natuurlijk ook voor normaal transport bij ons terecht. Heeft u vragen? Onze experts helpen u graag verder en denken graag mee om een passende oplossing voor te stellen.

Meer informatie?

Bent u op zoek naar meer informatie over het huren van een kraan in Amsterdam en omgeving? Wij helpen u graag. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 02 94 41 49 70, via onze contactpagina of door te mailen naar info@bos-kraanverhuur.nl. Tevens vindt u meer informatie over onze diensten op onze website. 

Opdrachtgevers

Opdrachtgevers uit onderstaande branches maken frequent gebruik van onze diensten. Daardoor zijn wij goed bekend met specifieke procedures en aanvullende veiligheidseisen binnen deze branches.

  • Petrochemie
  • Chemische industrie
  • Procesindustrie
  • Machine industrie
  • Nutsbedrijven
  • Pharmaceutische industrie
Hulp nodig?