Kraanverhuur

Wanneer grote of zware lasten door de lucht getransporteerd moeten worden zijn er tal van extra factoren die een belangrijke rol spelen. Hoeveel ruimte is er beschikbaar en welke afstand moet overbrugd worden? Zijn er ontheffingen of aanvullende voorzorgs- en veiligheidsmaatregelen nodig?

Bos Kraan Verhuur is van oudsher gespecialiseerd in verticaal transport en helpt u uw hijswerkzaamheden op een veilige en efficiënte manier uit te voeren. Van inpandig hijswerk tot de inzet van mobiele telescoopkranen.

Risico-analyse

Werkzaamheden in onze sector bestaan uit het opnemen van de locatie waar het werk moet worden uitgevoerd en het soort goederen dat getransporteerd moet worden. De wensen van de klant worden geïnventariseerd en de mogelijkheden van de uitvoering worden besproken. Aanwezige risico’s worden in kaart gebracht. De offerte bevat altijd een duidelijke omschrijving van de uit te voeren werkzaamheden en een werk/stappen plan. Wanneer nodig werkbesprekingen met betrokken partijen gevoerd. Er wordt een risico-analyse opgesteld waarin is opgenomen welke maatregelen genomen worden om risico's te minimaliseren en een veilige en verantwoorde uitvoering van de werkzaamheden mogelijk maken.

Voor een tevreden klant begint het bij het luisteren naar zijn wensen, het geven van de juiste informatie en waar nodig vragen en werkwijze duidelijk toe lichten.

Kraanmachinist

De kraanmachinist doet meer dan het bedienen van de hijskraan. Met het hijsplan als leidraad heeft hij tevens een coördinerende en signalerende rol. Alleen dan is de veiligheid gewaarborgd en kunnen de hijswerkzaamheden snel en precies worden uitgevoerd.

Omdat bij hijswerkzaamheden per definitie grote lasten in het spel zijn en de last vaak over gebouwen, equipment of productielijnen heen gaat is veiligheid van het grootste belang. Alle medewerkers worden daarom continu opgeleid, bijgeschoold en gecertificeerd.

 • Mobiele kraan

  Mobiele kraan

  De mobiele telescoopkranen zijn snel inzetbaar. Door de juiste kraan in de juiste opstelling te plaatsen worden hijswerkzaamheden veilig en efficiënt uitgevoerd. Met een minimum aan overlast, zodat uw werkzaamheden en productie zo min mogelijk worden gehinderd.
 • Autolaadkraan

  Autolaadkraan

  De lange armen van de laadkranen maken dat deze zeer geschikt zijn voor hijswerkzaamheden op geringe tot middelgrote hoogte en in situaties waar weinig ruimte beschikbaar is. Door de compacte vorm van de laadkraan is deze ook inzetbaar voor inpandige hijswerkzaamheden.
 • Hoogwerker huren

  Hoogwerker huren

  Ook voor het huren van knikarm telescoophoogwerkers en schaarhoogwerkers bent u bij ons aan het juiste adres. De hoogwerkers zijn eenvoudig te bedienen. Binnen enkele handelingen bent u op elke plaats en hoogte!
 • 1

Minikraan

De compacte afmetingen en minimale vloerbelasting zorgen er voor dat deze compacte telescoopkraan inzetbaar is op moeilijk bereikbare locaties. Ideaal voor inpandig hijswerk in fabricage- en procesomgevingen, zoals in de chemie of bulk industrie.

De minikraan wordt vaak ingezet voor het vervangen van grote of zware onderdelen in fabrieken, maar kan net zo goed worden ingezet in smalle steegjes, op voetpaden en andere ruimtes met smalle doorgangen of beperkte hoogte.

VVT

Bos Kraan Verhuur is aangesloten bij de Vereniging Verticaal Transport. De VVT is een organisatie die actief werk maakt van veilig en vakbekwaam werken met zware lasten en grote hoogtes.

Materieel

Aan ons materieel worden hoge eisen gesteld. De vloot wordt up-to-date gehouden en voldoet altijd aan de meest recente eisen op het gebied van veiligheid en milieu.

Onze eigen medewerkers voeren preventief onderhoud uit en jaarlijks worden de kranen door een externe organisatie gecertificeerd. Vanzelfsprekend wordt uitsluitend gebruik gemaakt van gecertificeerde hijsmiddelen.

Fotoalbum - Kraanverhuur